Qui Som?

High Quality 2000, SL  te a disposició de tots els seus alumnes el centre d´ensenyament presencial, a Gandesa (Tarragona) .

Situats estratègicament per a una mes gran comoditat de tot l´al·lumnat, les instal·lacions son amplies, modernes, acondicionades i acurades pel que fa als seus detalls, fent així de l´estancia formativa una experiencia el més satisfactoria possible.

Ademés, disposem d´un campus virtual per facilitar encara més la relació de l´alumne amb el centre i facilitar el procés d´aprenentatge a tots aquells que no disposin del temps o de la possibilitat de desplaçar-se fins les nostres instal·lacions.

Garantim als nostres alumnes una experiència educativa de qualitat, personal i adequada a les seves necessitats, tant a nivell particular com a empresa.

Formem un gran equip humà, totalment al vostre servei, sempre al vostre abast.

Baptista Pallarés Alcoverro

Cap d’estudis i com a tal, responsable de l’equip de professors del Centre de Formació, així com la persona amb la qual haureu de parlar per a qüestions com a canvis de curs o qualsevol altra cosa que tingui a veure amb el funcionament del dia a dia a nivell d’estudis.

Sóm Centre Col·laborador: